Joulupostia ikäihmisille -kampanja ylitti kaikki odotukset – "Ihmiset haluavat ilahduttaa lähimmäisiä"

Luovan välittämisen Siskot ja Simot -yhteisön sekä sen yhteistyökumppaneiden järjestämä joulukorttikampanja oli jättimenestys. Kampanja keräsi peräti 146 185 joulukorttia ikääntyneille ympäri maan, kun tavoitteena oli 50 000 korttia.

– Lähetettyjen joulukorttien määrä on vaikuttava. Se kertoo siitä, että ihmiset haluavat ilahduttaa lähimmäisiä ja kokea yhteisöllisyyttä. Kansalaisissa on paljon välittämisen potentiaalia, Siskot ja Simot -yhteisön toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Jouluposti Ikäihmisille -kampanja järjestettiin tänä vuonna ensi kertaa maanlaajuisesti. Kortteja kertyi lopulta niin paljon, että niitä on riittänyt jaettavaksi myös senioritaloihin, vammaisten asumisyksiköihin ja terveyskeskusten vuodeosastoille.

Niin ikään kortteja on lähetetty kampanjaan osallistuneilta paikkakunnilta muutamiin naapurikuntiinkin – sellaisiin, jotka eivät ehtineet ilmoittautua mukaan keräykseen.

Joulukortteja tehtiin kansalaisopistoissa, kirjastoissa, kouluissa, päiväkodeissa, työpaikoilla, harrastuksissa ja kodeissa.

– Kampanjaan osallistuneilla paikkakunnilla on tehty hienoa työtä kampanjan mahdollistamiseksi. Iloista palautetta on tullut paljon, kampanjakoordinaattori Sari Turpeinen kertoo.

Myös kampanjan suojelija tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui puolisonsa Jenni Haukion kanssa keräykseen.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja 16.11.–11.12. järjestettiin 117 paikkakunnalla , myös Nurmijärvellä. Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut