Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Joulupuuhun kertyi yli 500 lahjaa – myös Joulupata-keräys onnistui yli odotusten

Nurmijärvellä toteutetut Joulupuu- ja Joulupata-keräykset on saatu onnistuneesti päätökseen tältä vuodelta.

– Joulupuu-keräykseen osallistui tänä vuonna ennätysmäärä lahjoittajia. Kaikki lasten ja nuorten ennalta esittämät toiveet saatiin toteutettua. Toiveet oli syksyn aikana kerätty perhesosiaalityön työntekijöiden toimesta. Toiveiden lisäksi saatiin suuri joukko muita lahjoituksia ja kaiken kaikkiaan lahjoja kerättiin yhteensä noin 500, joista osa oli erilaisia lahjakortteja, herkkulahjoja, hygieniatuotteita, lautapelejä, leluja ja kirjoja, LC Leat -yhdistyksen Sari Kivinen kertoo.

Kivisen mukaan keräystä joudutti myös se, että tänä vuonna mukaan lähti uusia keräyspaikkoja ja lisäksi useamman nurmijärveläisen työpaikan työntekijät osallistuivat yhteisesti keräykseen toteuttaen lasten ja nuorten toiveita.

Paikalliset Lions Clubit olivat koordinoimassa myös viime viikolla Kirkonkylän torilla ja Klaukkalan Citymarketissa järjestettyjä Joulupata-keräyksiä. Molemmat niistäkin onnistuivat yli odotusten ja lahjoituksia tuli runsas määrä.

Tänä vuonna käytännön keräysjärjestelyistä vastasi vallitsevasta korona-tilanteesta johtuen Klaukkalassa K-Citymarketin henkilökunta, jolle Kivinen antaa erityiskiitoksen.

– Haluamme kiittää lämpimästi myös kaikkia keräyksiin osallistuneita ja keräyspaikkojen henkilöstöä. Tästä on hienoa jatkaa ensi vuonna. Ja koska ihmisten auttamisen halu on niin suurta, haluamme myös omalla toiminnallamme kehittää tapoja kohdentaa lahjoituksia entistä paremmin, Kivinen sanoo.

Ihmisten auttamisen halu on suurta.