Juuri nyt: Loppukiri alkoi – Vuoden nurmijärveläistä äänestetty jo 5 500 kertaa

Vuoden nurmijärveläinen kilpailuun on valittu yhdeksän ehdokasta. Lisäksi voit äänestää omaa suosikkiasi listan ulkopuolelta. NU arkisto

Riikka Laine

Vuoden nurmijärveläinen -kilpailun loppukiri alkaa nyt. Kilpailussa on annettu jo 5500 ääntä, joka on kaikkien aikojen ennätys.

Äänestys jatkuu vielä tiistain 29.12., mutta sen jälkeen äänestys suljetaan.

Toimitus ei paljasta tässä vaiheessa kilpailun kärkikolmikkoa, mutta kärkisijoilla on niin alkuperäisellä ehdokaslistalla olleita kuin listan ulkopuolisia ehdokkaita, eli ns. mustia hevosia.

Myös se on historiallista, että kaikki listalle alun perin ehdotetut ehdokkaat ovat saaneet ainakin kolmenumeroisen luvun verran ääniä.

Ehdokaslista koottiin alun perin toimituksen toimesta, mutta lukijoiden ennakkoehdotuksista.

Vuoden nurmijärveläistä voit äänestää täällä vielä tiistain 29.12. ajan. Vuoden nurmijärveläisen tulee olla henkilö, yhdistys, yritys, seura tai jokin muu taho, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Huom! Yksi ääni per äänestäjä. Vuoden nurmijärveläinen -kilpailun voittaja julistetaan tammikuussa Nurmijärven Uutisten paperilehdessä sekä verkkosivuilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut