Joulukuusi ei kuulu Nurmijärvellä jätekatokseen – näin hävität aidon kuusen oikein

Kuvituskuva. Anton Soinne

Monella paikkakunnalla aitoja joulukuusia kerätään jätekeräyksen yhteydessä jätekatoksilta, mutta Nurmijärvellä aitoa joulukuusta ei tule viedä taloyhtiön tai omaan jätekatokseen.

Kiertokapula muistuttaa, että jos kuusesta mielii eroon, voi sen viedä Kiertokapulan keräyslavalle. Kiertokapula tuo keskiviikkona 30.12. keräyslavoja kaikkiin päätaajamiin ja ne on tarkoitettu nimenomaan pelkkiä joulukuusia varten.

Keräyslavoja on tulossa Rajamäellä urheilualueen pysäköintipaikalle (Kiljavantie 4) Kirkonkylässä Kauppanummentien entiselle ekopisteelle (Kauppanummentie) ja Klaukkalan jäähallin parkkialueelle (Lepsämäntie 12).

Näille keräyslavoille kuusia voi toimittaa 14.1.2021 saakka.

Kuusen voi kuljettaa myös Metsä-Tuomelan jäteasemalle (Iivarin metsätie 4, Nurmijärvi), sillä Metsä-Tuomelan jäteasema vastaanottaa veloituksetta yhden joulukuusen taloutta kohden.

Joulukuusen hävittäjän on hyvä muistaa sekin, että joulukuuset eivät kuulu keräyslavoille jätesäkeissä, vaan mahdolliset muovipussit tai kääreet tulee poistaa kuusesta jättäessäsi sitä keräykseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut