Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mahdollisia korona-altistumisia ruuhkaisessa kukkakaupassa ja kuntosalilla – Keusote tiedotti viidestä uudesta koronatartunnasta

Keusoten alueella todettiin maanantaina viisi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista kolme on merkitty Nurmijärvelle ja kaksi Tuusulaan. Keusoten mukaan uudet tartunnat ovat peräisin perhe- ja ystäväpiireistä. Osaa tartunnoista ei voida jäljittää.

Tartuntoja on todettu Keusoten alueella nyt yhteensä 1146.

Koronanäytepisteet rauhoittuivat joulun pyhinä. Keusoten mukaan viime viikolla otettiin noin 1000 näytettä vähemmän kuin edellisellä viikolla.

Keusote tiedotti maanantaina myös kahdesta uudesta altistumistapauksesta.

Järvenpään Kukkatalossa keskiviikkona 23.12. alkuillasta asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Kukkatalossa asioineella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio. Kukkatalossa on ollut Keusoten mukaan kyseisenä aikana ruuhkaa.

Fitness Club Nurmijärvi -kuntosalilla asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle maanantaina 21.12. kello 21 alkaen. Kuntosalilla harjoitelleella henkilöllä on todettu koronavirusinfektio.

Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana tiloissa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, tulee hakeutua koronavirustestiin, ja jäädä kotiin, kunnes saa negatiivisen koronavirustuloksen.