Nurmijärvi laittaa vuonna 2021 reilut 15 miljoonaa talonrakennushankkeisiin – nämä kaikki kohteet ovat listalla

Talonrakennushankkeista eniten rahaa ensi vuonna kunta käyttää terveyskeskuksen C-osan (kuvassa) peruskorjaukseen. Siihen on varattu vuodelle 2021 yhteensä 5,5 miljoonaa euroa. Riikka Jokinen

Riikka Laine

Nurmijärven kunta aikoo toteuttaa vuonna 2021 useita talonrakennushankkeita.

Kaikkiaan hankkeita varten on varattu kunnan budjettiin 15,3 miljoonaa euroa.

Suurimmat alkavan vuoden talonrakennuskohteet tulevat olemaan Nurmijärven Kirkonkylässä Yhteiskouluun kuuluvan Mikkolan peruskorjaus ja terveyskeskuksen C-osan peruskorjaus.

Mikkolan peruskorjauksen tarkoituksena on muun muassa uusia 1990-luvun alussa rakennetun rakennuksen lattiapinnoitteet ja maalata seinät, uusia alakatot, korjata keittiötä ja ruokasalia, hankkia uudet kiintokalusteet ja -varusteet sekä uusia talotekniikkaa, kuten ilmanvaihtokoneet ja sähköasennukset (NU 14.12.).

Terveyskeskuksen akuuttiosastojen remontti käsittää puolestaan koko 90-luvulla rakennetun C-osan potilaskerrosten tilamuutokset ja kellarikerroksen ja aulan tilojen käyttötarkoituksen muutokset sekä talotekniikkajärjestelmien peruskorjaukset ja jäädytyksen lisäyksen (NU 3.11.).

Muiksi erityisiksi kohteiksi teknisen lautakunnan hyväksymään talonrakennusohjelmaan on listattu Taaborin sosiaalitila, Isoniitun koulun vesijohdot ja IV-korjaukset sekä Metsäkylän koulun korjaukset.

Taaborin sosiaalitila toteutetaan esiintyjien pukutilaksi.

Isoniitussa jatketaan puolestaan jo viime kesänä tehtyä vesijohtosaneerausta ja IV-korjauksia.

Metsäkylän koulun osalta suunnitelmia on luvattu tarkentaa vielä alkuvuodesta, mutta tarkoitus on ainakin parantaa liikuntasalin rakenteita.

Lisäksi talonrakennusohjelman kohteisiin varatuilla varoilla tehdään pienempiä sisäilmakorjauksia sekä huolletaan mm. päiväkotien ja koulujen leikkivälineitä.

Talonrakennusohjelmassa on varauduttu myös yllättäviin korjaustöihin, joita voivat olla esimerkiksi sisäilmatyöryhmän priorisoimat kohteet.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut