Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten johtaja: Uutta vuotta juhlistamaan vain oman talouden jäsenten kesken

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä ei ota rakettien ampumiseen yhtä jyrkkää kantaa kuin pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä. Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä ”suosittelee vahvasti, että ihmiset pidättäytyisivät ilotulituksista kokonaan”.

Koronatilanteen vuoksi monet kaupungit ja muut isojen ilotulitusten järjestäjät ovatkin luopuneet aikeistaan järjestää ilotulitusnäytöksiä. Myös Nurmijärven suurin vuosittainen ilotulitusnäytös Krannilassa Kirkonkylässä on tänä vuonna peruttu.

– Suositus olisi, että juhlaa vietettäisiin saman talouden jäsenten kesken, sanoo kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Raketit voi Keusoten alueella siis ampua, mutta vain perheen kesken. Suositus yksityistilaisuuksista pidättäytymiseen on voimassa 10.1. asti.

Yleisölle avoimia tilaisuuksia on aluehallintoviraston määräyksen mukaan mahdollista järjestää enintään 10 hengelle, mikäli järjestäjä voi varmistaa osallistujien koronaturvallisuuden.