Nurmijärven sote-kuulumisista kuntalaistilaisuus tulossa – lähetä kysymys jo ennakkoon

Kuvituskuva. Toni Forssell

Nurmijärven kunta järjestää NUUKA-infon lisäksi toisenkin vuorovaikutuksellisen kuntalaistilaisuuden verkossa tammikuussa.

Keskiviikkona 13.1. klo 18 järjestettävässä tilaisuudessa ovat teemana sosiaali- ja terveysasiat, ja tilaisuus järjestetään yhdessä Nurmijärven sote-palveluista vastaavan Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kanssa.

Kunnan ja Keusoten tiedotteessa kerrotaan, että Kysy sotesta -verkkodialogin aikana kerrotaan, mitä sote-palveluille kuuluu, miten korona on vaikuttanut sote-palveluiden saatavuuteen ja kuntalaisten hyvinvointiin.

Tilaisuudessa on mukana Keusoten ja Nurmijärven kunnan johtavia viranhaltijoita.

Verkkodialogiin voi osallistua Nurmijärven kotisivuilla osoitteessa www.nurmijarvi.fi/kysysotesta. Lähetyksen tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa kahden viikon ajan 13.1.–27.1.

Kuntalaiset voivat jättää aiheesta kysymyksiä ennakkoon samaisen sivun kautta (nurmijarvi.fi/kysysotesta) tai esittää niitä tilaisuuden aikana lähettämällä WhatsApp- tai tekstiviestejä numeroon 040 317 2700. Ennakkokysymykset tulee toimittaa 7.1. mennessä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut