Vanha-Klaukan ensimmäisten kerrostaloasuntojen myynti alkamassa – osa omakotitonteista myyty jo

Vanha Klaukan työmaalla on urakoitu kunnallistekniikkaa. Pian on alkamassa myös ensimmäisten kerrostalojen ennakkomarkkinointi. Arkisto/ Riikka Laine

Riikka Laine

Klaukkalan uusin asuinalue Vanha-Klaukka on edennyt siihen pisteeseen, että ensimmäisiä kerrostaloasuntoja alueelta päästään pian ennakkomarkkinoimaan.

Ensimmäisen kohteen osalta ennakkomarkkinoinnin on aloittamassa helmikuussa YIT. YIT:n toteuttamaan viisikerroksiseen kerrostaloon suunnitelluissa on asunnoissa on huoneita yhdestä neljään. Alustavat asuntokoot ovat 29,5–77,5 neliötä.

Kiinteistömaailman myyntipäällikkö Satu Sarasen mukaan he ovat myyneet myös alueen ensimmäiset omakotitontit. Kaikkiaan Kiinteistömaailmalla on ensivaiheessa ollut myynnissä alueelta kuusi omakotitonttia, joista kolme on myyty ja kolme myymättä.

Kiinteistömaailmalla on tulossa myyntiin vielä lisää tontteja kunhan kunnallistekniikan rakennustyöt alueelta etenevät. Myös Nurmijärven kunta on laittamassa alueelta omakotitontteja myyntiin tänä keväänä.

– Alue on selvästi herättänyt kiinnostusta ja kyselyitä tonteista on tullut, kun tässä on kuitenkin niin paljon palveluita lähellä, Saranen kertoo.

Kaikkiaan Vanha Klaukan alueelle on suunniteltu kerrostalo-, pienkerrostalo-, rivitalo- ja omakotitaloja noin 2 000 asukkaalle.

Ensimmäisenä rakennustyöt aloitetaan kerrostaloista, jotka tulevat jäähallin viereiseen päähän. Omakotitalot on sijoitettu kaavassa lähemmäs Lintumetsän päätä.

Kaavassa on myös varaus päiväkodille. Alueen etelä- ja lounaisosassa sijaitsee Isosuon reunaan asti ulottuva virkistysalue.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut