Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Kodit myy kaksi kokonaista kerrostaloa – "Selkiytämme asuntokantaamme"

Nurmijärven kunnan vuokra-asuntoyhtiö Nurmijärven Kodit Oy aikoo myydä Perttulassa osoitteessa Sahamäentie 92 sijaitsevan kerrostalokiinteistön ja Rajamäellä osoitteessa Saunatie 7 sijaitsevan kerrostalokiinteistön.

Vuonna 1966 rakennetussa Sahamäentien kiinteistössä on Nurmijärven Kotien verkkosivujen mukaan 14 huoneistoa. Vuonna 1954 valmistuneessa Saunatien kiinteistössä on kolme asuntoa.

– Myymällä nämä kohteet selkiytämme asuntokantaamme ja keskitymme jatkossa kohteidemme korjaamiseen ja uusien kohteiden rakentamiseen, Nurmijärven Kotien toimitusjohtaja Marjut Joensuu kommentoi myyntiä.

– Saunatie 7 on alun perin ollut Alkon saunarakennus, johon on myöhemmin tehty kolme asuntoa. Sahamäentie 92 on entinen oppilaitoksen asuntolarakennus. Molempiin on tehty korjauksia, mutta niissä on myös paljon korjaustarpeita, kuten tuon ikäisissä taloissa tuppaa olemaan, Joensuu perustelee myyntiä.

Lisäksi Nurmijärven Kodit myy 28 hallinnassaan olevaa yksittäistä osakehuoneistoa. Nämä sijaitsevat muualla kuin Nurmijärven Kotien omistamissa kiinteistöissä.

Nurmijärven Kodit kertoo verkkosivuillaan, että myynnistä on tiedotettu asuntojen asukkaita.

Asuminen ja vuokrasopimukset ko. asunnoissa jatkuvat kuitenkin toistaiseksi normaalista.

Osakehuoneistojen ja kokonaisten myytävien kiinteistöjen asukkaiden vuokrasopimukset siirtyvät kaupan yhteydessä uudelle omistajalle.

– Asukasta suojaa aina kuuden kuukauden irtisanomisaika vuokranantajan puolelta, jos asukas on asunut asunnossaan vähintään vuoden, Nurmijärven Kotien verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa muistutetaan.

Myynti aloitetaan vuoden 2021 alussa. Tarkempi aikataulu selviää myöhemmin.