Yksinäisyys koskettaa korona-aikana – Maija Ilmoniemi luennoi aiheesta etänä

Maija Ilmoniemi luennoi tammikuun lopussa yksinäisyydestä.

Yksinäisyys koskettaa korona-aikana yhä useampia. Toisaalta tämä aika tarjoaa mahdollisuuden syvempään itsensä tutkiskeluun. Kirjaston järjestämät tapahtumat ovat toistaiseksi peruttu, mutta kirjasto haluaa kuitenkin tarttua ajankohtaiseen yksinäisyysaiheeseen.

Pääkirjastossa piti olla joulukuussa toimittaja, kirjailija Maija Ilmoniemen Yksin, mutta ei yksinäinen -luento. Kirjasto on nyt siirtänyt tuon luennon tammikuun lopulle ja kirjaston Youtube-kanavalle katsottavaksi. Linkki luentoon löytyy tapahtumapäivänä kirjaston kotisivuilta.

Maija Ilmoniemen luento striimataan Youtubeen ja sen voi katsoa suorana omalla tietokoneella tiistaina 26.1. klo 18 ja tallenteena kaksi viikkoa tämän jälkeen.

Maija Ilmoniemeltä on viime syksynä ilmestynyt kirja nimeltä Yksinäinen. Kirjassaan Ilmoniemi haluaa murtaa yksinäisyyden tabua ja tehdä siitä helpommin lähestyttävän.

– Yksinäisyys on iso ongelma, mutta sen ratkaisemiseksi on tehtävissä paljon, sanoo Maija Ilmoniemi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut