Keusote selkiyttää joukkueurheilun ylimpien sarjatasojen koronalinjauksia

Haukkojen ringeten edustusjoukkue saa aloittaa harjoittelun Järvenpään jäähallissa. Arkisto / Anton Soinne
Heikki Löfman

Heikki Löfman

Nurmijärven Uutisten sisarlehden Keski-Uusimaan saamien tietojen mukaan Keusote-alueen koronalinjaukset liittyen joukkueurheilun kahden ylimmän sarjatason toimintaan ovat selkiytymässä.

Jatkossa harjoittelu on joukkuelajeissa mahdollista Keusote-alueella kahdella ylimmällä sarjatasolla lajista ja sukupuolesta riippumatta. Asiasta ovat päättäneet yhteiskokouksessa Keusote-alueen sivistysjohtajat ja tartuntatautilääkäri. Tieto on tarkoitus päivittää myös Keusoten verkkosivuille.

Rajoituslinja nousi esiin, kun Järvenpään Haukkojen ringeten lajipäällikkö ja seuran edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Tuominiemi koki Keski-Uusimaan haastattelussa joukkueensa olevan eriarvoisessa asemassa muihin saman sarjatason joukkueisiin nähden.

Tuominiemeä mietitytti sekin, ovatko lajit ja sukupuolet samalla viivalla Järvenpäässä.

– Järvenpään kaupunki pitää jäähalleja kiinni. Eli emme pääse harjoittelemaan omassa kotikaupungissamme, kun samaan aikaan Blue Rings harjoittelee Hyrylässä, Seven Ringettes Klaukkalassa ja Kiekko-Espoo Espoossa. Myös Helsinki Ringette on saanut joitain vuoroja Helsingissä, Tuominiemi sanoi nostaen esiin senkin, että koripallon miesten 1. divisioona A:ssa pelaava järvenpääläinen Raiders on saanut harjoitella Liikuntahallissa.

Keusoten nyt tekemä päätös koskien kahden ylimmän sartason harjoittelua tuo helpotusta siis ainakin SM-karsintasarjaan valmistautuvalle Haukkojen ringettejoukkueelle, joka saa aloittaa harjoittelun tutussa kotihallissaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut