Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan uusi S-market etenee – pienten liiketilojen vuokralaiset valittu

Klaukkalan uuden S-marketin runko lähtee pian nousemaan Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmaukseen, kun kaupan perustukset saadaan valmiiksi.

HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalaisen mukaan hanke on edennyt suuresta lumimäärästä huolimatta oikein mallikkaasti ja kaivutyöt, paalutukset ja louhinnat on nyt tehty.

– Perustuksien teko on parhaillaan käynnissä, ja helmikuussa lähtee runkotyöt käyntiin, Karjalainen kertoo.

HOK-Elannon uudessa rakennuksessa on kerrosneliöitä kaikkiaan reilut 4900. S-marketille on tulossa myymälä pinta-alaa 3300 neliötä, ja lisäksi rakennukseen tulee kolme pienempää liiketilaa. Valtaosa pysäköintipaikoista on tulossa maan tasolle ja myymäläkerros sen yläpuolelle Klaukkalantien tasolle.

Karjalaisen mukaan myös pienliikkeiden vuokralaiset on nyt valittu ja tilat vuokrattu, mutta hän ei paljasta tilat vuokranneiden yritysten nimiä.

– Olemme sopineet, että tulevat vuokralaiset saavat itse kertoa omien aikataulujensa puitteissa sijoittumisestaan kiinteistöön, Karjalainen kertoo.

Vuokralaiset on nyt valittu ja tilat vuokrattu.

S-marketeista vastaava HOK-Elannon market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Kimmo Nikula tietää, että uutta kauppaa odotetaan jo kovasti. Hänen mukaansa uusi kauppa parantaa HOK-Elannon kaupallista tarjontaa alueella, koska myymälän pinta-ala kasvaa nykyisestä merkittävästi.

– Laajempi myymäläpinta-ala mahdollistaa entistä laajemman päivittäistavarakaupan lajitelman ja valikoiman.

– Nykyinenkin S-market on kerännyt asiakkaita varsin laajalti Klaukkalan alueelta ja osittain koko Nurmijärven alueelta. Uskomme, että uudella S-market-konseptilla ja nykyistä selvästi laajemmalla valikoimalla on entisestään mahdollisuus laajentaa vaikutusaluetta ja tuoda entistäkin parempia asiointikokemuksia niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Tulemme kuuntelemaan asiakkaita vahvasti uuden yksikön kehittämistyössä, Nikula sanoo.