Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden ensimmäinen joukkoaltistuminen Nurmijärvellä – Seitsemän veljeksen koulusta noin 60 oppilasta ja opettajaa karanteeniin

Rajamäellä Seitsemän veljeksen koulussa on todettu joukkoaltistuminen koronavirukselle. Keusote tiedotti lauantaina illalla, että koululla on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö ti 12.– ma 18.1.

Keusote asettaa altistumisen vuoksi karanteeniin noin 60 9.luokan oppilasta ja opettajaa.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä altistuneisiin. Huoltajat saavat myös tarkemmat ohjeet koulun rehtorilta Wilman kautta.

Nurmijärven kunta kertoo tiedotteessaan, että altistuneiden suuri määrä vaikuttaa koulun opetusjärjestelyihin. Koulun oppilaat ja huoltajat saavat tarkempaa tietoa opetusjärjestelyistä rehtorilta Wilman kautta sunnuntaina 24.1

Kyseessä on Nurmijärven alueen ensimmäinen joukkoaltistuminen tänä vuonna.

Joulukuussa Nurmijärven kouluissa tapahtui kaikkiaan kuusi joukkoaltistumista.

Lisäksi joukkoaltistumia tapahtui varhaiskasvatuksessa ja harrastustoiminnassa.

Kaikkiaan Nurmijärvellä todettiin lauantaina kolme uutta koronavirustartuntaa. Tällä viikolla Nurmijärvellä on todettu yhteensä 11 uutta tartuntaa lauantai-iltaan mennessä.

Kokonaistartuntamäärä epidemia-ajalta on nyt 330.