Nurmijärven Uutiset tavoittaa 29 000 lukijaa – tuoreet KMT-luvut julki

Kuvituskuva. Riikka Laine

Nurmijärven Uutiset tavoittaa nyt eri kanavien kautta säännöllisesti 29 000 lukijaa. Tiedot ilmenevät tiistaina julkistetusta Kansallisesta mediatutkimuksesta (KMT).

Kokonaistavoittavuusluku on sama kuin edellisessä KMT-mittauksessa vuonna 2019. Luvut eivät ole kuitenkaan suoraan verrannollisia keskenään mittaustavan muutoksen takia.

– Olemme ylpeitä siitä, että meidän lehtemme kautta pystymme tavoittamaan enemmän nurmijärveläisiä kuin mikään muu media, päätoimittaja Riikka Laine sanoo.

Nurkkarin paperilehti tavoittaa tuoreimman tiedon mukaan 21 000 lukijaa. Luku on mitattu viime syksynä.

– Paperisen lehden lukijamäärät ovat olleet jo useamman vuoden suht samaa luokkaa. Printillä on selvästi vahva asema, vaikka osa lukijoista on ottanut verkkolehteä koko ajan enemmän omakseen, Laine kuvaa.

Nurmijärven Uutiset kuuluu Etelä-Suomen Mediaan, jonka lehtien yhteinen kokonaistavoittavuus on nyt 1 123 000 lukijaa. Taso on sama kuin edellisessä mittauksessa, vaikka koronan vuoksi osa nimikkeistä on ollut julkaisutauolla.

Mediatalo Keskisuomalaisen, johon Etelä-Suomen Media kuuluu, lehtien kokonaistavoittavuus on 2 005 000 lukijaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut