Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajamäen uimahalli pysyy kiinni, opiston opetus jatkuu etänä – koronarajoitusten jatkosta tiedotetaan pian

Rajamäen uimahalli pysyy yhä suljettuna.

Uimahallin verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että sulkua jatketaan ainakin 28. helmikuuta asti. Kiinni pysyvät uimahallin lisäksi sen liikuntatilat sekä kuntosali.

Rajamäen uimahalli on ollut kiinni 28. marraskuuta lähtien eli jo yli kahden kuukauden ajan.

– Mikäli rajoituksilla on toivottu vaikutus koronatilanteeseen ja rajoituksia voidaan purkaa tai höllentää, Rajamäen Uimahalli avataan maanantaina 1.3.2021 toiminnan jatkuessa sillä hetkellä voimassa olevien rajoitusten mukaisesti, uimahallin verkkosivuilla kerrotaan.

Myös Nurmijärven Opisto on jo tiedottanut, että aikuisten opetus jatkuu helmikuussa etäopetuksena.

– Opetus jatkuu kansalaisopistossa etäopetuksena helmikuussa. Etäopetusta annetaan toistaiseksi, kunnes viranomaiset linjaavat toisin. Kursseille ilmoittautuneet saavat tiedon opetusjärjestelyistä kurssikohtaisesti, Nurmijärven Opiston Facebook-julkaisussa kerrotaan.

Perjantaina opisto tiedotti myös osallistujille tiettyjen aikuisten kurssien osalta, että ne peruuntuvat tai niiden alkua siirretään maaliskuulle, mikäli koronarajoitukset silloin helpottavat.

Nurmijärven opiston lasten ja nuorten harrastamisen, mukaan lukien taiteen perusopetus, osalta etä- tai lähiopetusjärjestelyistä tiedotetaan tänään perjantaina.

Myös Keusote linjaava ja tiedottaa koronarajoitusten jatkosta tänään perjantaina.

Keusote on kertonut aiemmin, että alueen koronarajoituksia alueen koronavirusepidemiatilanne ja pääkaupunkiseudun uudet linjaukset huomioiden.

Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoi torstaina Nurmijärven Uutisille, että Nurmijärvi sallinee lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisen ensi viikon alusta alkaen.

Mäkelän mukaan rajoitusten muutoksissa on tarkoituksenmukaista myötäillä pääkaupunkiseudun linjauksia. Pääkaupunkiseudulla Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen päättivät keskiviikkona sallia tauolla olleen lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisen helmikuun alusta lähtien.

Virallisesti linjauksista tiedotetaan siis tänään perjantaina.