Nurmijärven Perussuomalaisilla 30 kuntavaaliehdokasta – pyrkii suurimpien valtuustoryhmien joukkoon

Nurmijärven Perussuomalaiset nimesi ensimmäiset 30 kuntavaaliehdokastaan ja valitsi uuden hallituksen vuodelle 2021.

Perussuomalaisista kisaan valtuustopaikasta ovat ilmoittautuneet Pinja Alanne, Tomi Alanne, Mika Brandt, Antti Heikkonen, Arttu Irva, Teemu Kumpulainen, Esa Laitinen, Hannu Lakee, Mira Lappalainen, Aarre Laitila, Tommi Lehtimäki, Jouni Maijala, Mickel Maijala, Tapani Maijala, Timo Niemi, Marko Nikkanen, Janne Ojanen, Kari Pekkonen, Kimmo Pirkkala, Matti Putkonen, Petri Rahikainen, Petri Rantanen, Teemu Rönnberg, Tuomas Sarpolahti, Teijo Syväkangas, Maiju Tapiolinna, Markku Vierelä, Jere Viisanen, Marko Viljanen ja Marina Virkunen.

Perussuomalaisten tavoitteena on nousu kunnan suurimpien valtuustoryhmien joukkoon ensi vaaleissa ja yhdistys jatkaa aktiivista ehdokashankintaa ehdokasasettelun päättymiseen asti, kerrotaan Nurmijärven Perussuomalaisten tiedotteessa.

– Tällä hetkellä puolueella on neljä valtuutettua ja sen määrän nostaminen vähintään toiselle kymmenelle on minimitavoitteemme, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Jouni Maijala tiedotteessa.

Maijala valittiin vastikään yhdistyksen puheenjohtajaksi myös kuluvalle vuodelle 2021.

Puolueen vaalipäällikkönä kuntavaaleissa toimii monet vaalit kokenut, kolmatta kauttaan valtuustossa istuva Maiju Tapiolinna. Hän painottaa ehdokashankinnan tärkeyttä vaalimenestykselle.

– Tuloksen voi ennakoida olevan verrannollinen ehdokashankinnan onnistumiseen. Se on hyvässä vauhdissa eikä siinä ole aikomustakaan jarrutella, Tapiolinna sanoo.

Nurmijärven Perussuomalaisten jäsenmäärä on tiedotteen mukaan ollut voimakkaassa kasvussa viime vuosina. Tästä johtuen myös yhdistyksen hallitusta kasvatettiin aiempiin vuosiin verrattuna. Vuonna 2020 hallituksessa oli puheenjohtajan lisäksi viisi jäsentä, nyt jäsenmäärä kasvatettiin yhdeksään.

Yhdistyksen hallituksessa ovat puheenjohtaja Jouni Maijalan ohella jäseninä Maiju Tapiolinna, Esa Laitinen, Kimmo Pirkkala, Jere Viisanen, Marko Nikkanen, Hannu Lakee, Tapani Maijala, Teemu Kumpulainen ja Tomi Alanne. Hallituksen varapuheenjohtajina jatkavat viime vuoden tapaan Maiju Tapiolinna ja Esa Laitinen ja sihteerinä Kimmo Pirkkala. Yhdistyksen taloudenhoitajana toimii Marina Virkunen.

Nurmijärven Perussuomalaiset kasvattivat hallituksen jäsenmäärää viidestä yhdeksään. Hallituksessa ovat puheenjohtaja Jouni Maijalan ohella jäseninä Maiju Tapiolinna, Esa Laitinen, Kimmo Pirkkala, Jere Viisanen, Marko Nikkanen, Hannu Lakee, Tapani Maijala, Teemu Kumpulainen ja Tomi Alanne. Hallituksen varapuheenjohtajina jatkavat Maiju Tapiolinna ja Esa Laitinen ja sihteerinä Kimmo Pirkkala. Yhdistyksen taloudenhoitajana toimii Marina Virkunen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut