Esiintymislava, luistelukenttä ja leikkipaikka – valtuustoaloitteella halutaan elävöittää Nurmijärven toreja

Nurmijärven päätaajamien torit kaipaavat Nurmijärven kunnanvaltuustolle jätetyn valtuustoaloitteen mukaan elävöittämistä. Valtuustoaloitteen on tehnyt kunnanvaltuutettu Harri Lepolahti (sd.) ja sen on allekirjoittanut 12 muuta valtuutettua.

Aloitteessa todetaan, että Nurmijärven kunta on investoinut toreihin, mutta niiden käyttö näyttää jäävän hyvin vähäiseksi. Aloitteen mukaan tavoitteena tulisi olla kehittää Nurmijärven päätaajamien toreista vilkkaita kauppapaikkoja, kuntalaisten viihtyisiä olohuoneita ja liikkumisen solmukohtia.

Torien elävöittämisratkaisuiksi esitetään muun muassa uutta toimintamallia/käyttösuunnitelmaa, torisäännön päivittämistä sekä maksuttomia toripäiviä.

Elävöittämistä koskevissa esityksissä mainitaan myös esiintymislava, tapahtumat, luistelukenttä ja jääliukumäki sekä lasten leikkipaikka torin yhteyteen.

Nurmijärven kunnan toivotaan selvittävän torien tämänhetkisen käyttöasteen ja mahdollisuuden sekä keinot torien elävöittämiseen ja torikaupan vilkastuttamiseen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut