Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Akuuttiosastot remonttiin – muutoksia Kirkonkylän terveysasemalla liikkumiseen

Kirkonkylän terveysaseman akuuttiosastojen remontti käynnistyi 1. helmikuuta, jonka johdosta tiloissa liikkumiseen on tullut muutoksia.

Terveysaseman pääovi on suljettu remontin ajaksi, ja neuvolaan, fysioterapiaan, röntgeniin ja laboratoriopalveluihin kuljetaan remontin ajan eri ovista kuin aiemmin, Kerrotaan Keski-Uudenmaan soten asiaa koskevassa tiedotteessa. Remontin on arvioitu kestävän alkuvuoteen 2022.

Neuvolaan ja fysioterapiaan kuljetaan nyt rakennuksen vasemmalla sivulla sijaitsevan F-oven kautta. F-ovesta noustaan kerros ylöspäin neuvolaan ja fysioterapiaan joko portain tai hissiä käyttäen.

Jos lapsi matkustaa hississä, on turvallisinta matkustaa hissin takaosassa. Vaunuparkki sijaitsee neuvolan omalla käytävällä odotustilassa.

Fysioterapiaan voi kulkea myös B-oven kautta, mistä kulkureitti on esteettömämpi, mutta hieman pidempi. B-oven vierestä löytyy invaparkki. B-ovesta kuljettaessa asiakkaille on merkitty sisätiloihin selkeä kulkureitti fysio- ja toimintaterapiaan.

Remontilla on vaikutusta myös laboratoriossa ja röntgenissä asioiville, jotka kulkevat remontin ajan B-ovesta vastaanottojen kautta. Esteetön kulku on mahdollinen.