Ilvesvuoren pysäköintialue muutetaan työpaikkatontiksi – kunta myy Yhtymä R-10 Oy:lle

Nurmijärven kunta suunnittelee asemakaavan muuttamista Kirkonkylän Ilvesvuoressa siten, että Ilvesvuorenkadun ja vanhan Hämeenlinnanväylän välissä sijaitseva 4200 neliön pysäköintialue muutetaan työpaikkatontiksi. Pysäköintialueen ajateltu käyttötarkoitus on alun perin ollut rekkaparkki.

Pysäköintialueen vieressä sijaitsee 1719 neliön liiketontti. Näistä tonteista räätälöidään asemakaavaa muuttamalla lähes 6000 neliön työpaikkatontti.

Nurmijärven kunnanhallitus päätti helmikuun kokouksessaan luovuttaa tämän myöhemmin muodostettavan tontin Yhtymä R-10 Oy:lle. Luovutuksesta tehdään ensin esisopimus ja lopullinen kauppa sen jälkeen, kun esisopimuksessa mainitut kaupan ehdot, kuten kaavamuutos, ovat täyttyneet.

Yhtymä R-10 Oy on yksityisten suomalaisten sijoittajien omistama kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiö vuokraa pääasiassa tuotanto- ja varastotiloja pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Nurmijärvellä Yhtymä R-10 omistaa jo kiinteistön osoitteessa Ilvesvuorenkatu 7.

Yrityksellä on tarkoitus rakentaa tontille toimitilat asiakasyrityksilleen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut