Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katuja asfaltoidaan 600 000 eurolla Nurmijärvellä – nämä kohteet listalla

Nurmijärvellä päällystetään tänäkin vuonna katuja ja teitä noin 600 000 eurolla.

Teknisen lautakunnan tammikuussa hyväksymästä päällystyskohteiden toteuttamisohjelmasta selviää, että Kirkonkylässä päällystetään Kaivotie Alasorvantieltä, Kirkkarintie välillä Kaivotie–Toreenintie sekä koko Kalliotie, Kaurapellontie, Ruispellontie ja Riihipellontie.

Klaukkalassa päällystetään tämän hetken suunnitelman mukaan Hevontie, Marjamäentie välillä Karsillantie–Hevontie, Vaskorinne, Pajamäki välillä Tiiranrinne–Pajatien jalankulku- ja pyörätien alkuun asti, Mekaanikontie, Kivimäki, Metsontie, Telkänkuja, Jäkäläpolku, Jäkälätie, Jäkäläkuja ja Hiekkapolku. Lisäksi päällystöitä on suunniteltu Klaukkalantielle ja Järvihaan teollisuusalueelle. Tarkemmat kohteet tarkentuvat keväällä.

Rajamäellä suunnitelmissa on asfaltoida Vanha Rajamäentie välillä Urttilantie–Länsikaari ja koko Kehäkuja.

Röykässä asfaltoidaan Kotopellontie, Ylikorventie ja Säveltie.

Kevyen liikenteen väylien osalta suunnitelmissa on tänä vuonna asfaltoida Kirkonkylässä Ihantolantie välillä Helsingintie–Heikkiläntie ja Krannilantie välillä Perttulantie–Ojankotie.

Klaukkalassa asfaltoidaan Alitilkan alueen, Kiikkaistentien ja Karsillantien väylät sekä Jokirannankuja Jokirannantien sillan kohdalta.

Kunnan mukaan vuoden 2021 päällystyskohteita määriteltäessä on tärkeimpänä kriteerinä ollut edellisten vuosien katuhankkeiden loppuunsaattaminen sekä kunnossapitoon liittyvät seikat.

Päällystysohjelma on yhä ohjeellinen ja tulee täsmentymään vuoden edetessä. Ohjelmaan voidaan tehdä tarpeellisia täsmennyksiä ja muutoksia määrärahavaltuuksien puitteissa.