Ville Haapasalo saapuu myymään hatsapureja Rajamäelle – edellisellä kerralla ennätyksiä rikki

Rajamäellä on tämän viikon lopussa mahdollista päästä maistamaan tv-tähti Ville Haapasalon kuuluisia hatsapuri-leipiä, kun Haapasalo tuo Hatsapurivaununsa Kauppakeskus Lähteen pihaan perjantaina klo 11. Kärry on paikalla lauantaihin klo 18 saakka.

Kyseessä on nyt toinen kerta tänä vuonna, kun georgialaisia juustoleipiä myydään Lähteen pihassa.

Edellisellä kerralla tv-tähti Haapasalo ei ehtinyt itse myyntitiskin taakse, mutta tällä viikolla Haapasalo on itse myymässä kehittämiään leipiä.

Haapasalon paikalle tulosta sopinut K-Supermarket kauppias Jani Pyörre kertoo, että ainakin tammikuun alussa järjestetty hatsapurin myyntitempaus oli ennätyksellinen.

– Hatsapurin edustaja kertoi, että ilman Villeä missään ei ole myyty niin paljon leipiä kuin Lähteen pihassa myytiin. Ihmiset jonottivat leipiä aamusta iltaan ja mekin pääsimme paistamaan leipiä omassa uunissamme, kun kioskin oma uuni ei riittänyt, Pyörre kertoo.

Kauppias muistuttaa, että jälleen tulevan viikonlopun tempauksessa paikalla on tärkeää muistaa pitää huolta koronasuosituksista ja paikalla sopii saapua vain terveenä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut