Opisto pyytää muistelemaan menneitä – onko sinulla ikimuistoisia kokemuksia kursseilta tai tapahtumista?

Nurmijärven Opisto on tarjonnut harrasteita jo 65 vuotta. Arkistokuva perheliikuntaryhmästä vuodelta 2010. Riikka Jokinen

Nurmijärven Opisto (ent. Kansalaisopisto Jukola) täyttää tänä vuonna 65 vuotta. Juhlavuonna ilmestyy ”65 tarinaa opistosta” -julkaisusarja Facebookissa ja Instagramissa. Se sisältää kuvia, videoita, teoksia, henkilöesittelyjä ja paljon muuta.

Tätä varten opisto kerää asiakkailta tarinoita menneiltä vuosilta kansalaisopistosta.

– Kerro meille ikimuistoinen kokemuksesi kurssilta, tilaisuudesta, tapahtumasta, konsertista, näytöksestä, näyttelystä, retkestä tai jostain muusta opiston tapahtumasta. Oletko löytänyt kurssilta sydänystävän tai syttyikö jopa rakkaus harrastuksen parissa? Jäikö kurssilta jokin erityisen mukava muisto? Sattuiko porukalle kommellus? Saitko kurssilta jotain sellaista oppia, josta on ollut sinulle elämänmittainen hyöty?, rehtori Jenni Karemo kannustaa.

Tarina tai muisto voi olla koskettava, hauska, hullunkurinen, vuosikymmenten takaa tai aivan tuore.

Voit kertoa tarinan nimimerkillä tai omalla nimelläsi. Toimitus pidättää oikeuden lyhentää tai tiivistää tarvittaessa alkuperäisiä tekstejä.

Kiitokseksi tarinan jakamisesta saat alennuskoodin käytettäväksi opiston kurssimaksuihin vuoden 2021 aikana.

Tarinan voi lähettää 28.2. mennessä: sähköpostilla toimisto@nurmijarvenopisto.fi tai postitse Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala tai Messenger-viestillä Facebookissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut