Ystävänpäivä ulkoillen Nurmijärvellä – kuvia ja videoita voi jakaa tapahtuman seinälle

Nurmijärven kunta kannustaa asukkaitaan liikkumaan ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Koska Nurmijärven liikuntapalvelut ei voi järjestää ohjattua liikuntaa tällä hetkellä, liikuntapalvelut kannustaa liikkumaan ulkona ja jakamaan ulkoilufiilikset sosiaalisessa mediassa muiden iloksi, sanotaan Nurmijärven kunnan asiasta antamassa tietotteessa.

Ystävänpäivä ulkoillen Nurmijärvellä -tapahtumaan voi osallistua Facebookissa.

– Tapahtuman idea on liikkua ulkona Nurmijärvellä ystävänpäivänä 14.2 itselleen mieluisella tavalla. Mukaan voi ottaa ystävän tai sitten halutessaan voi reippailla yksinkin. Halutessaan voi myös jakaa kuvia tai videoita liikunnallisesta päivästään Facebook-tapahtuman seinälle. Kuvia tai videoita jakaneiden kesken arvomme yllätyspalkintoja, kunnan liikuntaohjaaja Toni Koskinen kertoo tiedotteessa.

– Tapahtuman kautta voit tykätä ja kommentoida muiden reippailuhetkistä sekä myös vinkata tai kysellä hyviä ulkoilupaikkoja tai lenkkikaveria, hän vielä vinkkaa.

Ystävänpäivä ulkoillen Nurmijärvellä -tapahtuma löytyy Nurmijärven liikuntapalveluiden Facebook-sivulta (Nurmijärven liikuntapalvelut) ja tästä linkistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut