Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Blingblingiä ja hyvää mieltä – Titta Flink perusti Kirkonkylälle second hand -putiikin

Titta Flink nostelee esille toinen toistaan kimaltelevampia juhlamekkoja. Myös hänen yllään olevassa tunikassa on kosolti väriä ja blingblingiä.

Päivätyössään sairaalalaitteiden tuotepäällikkönä Flink pukeutuu perinteisemmin, mutta hiljattain Pratikankujalle Kirkonkylälle avatussa Titan Ihanassa Putiikissa lookki on toinen.

– Haluan, että tämä on sellainen hyväntuulen putiikki, Flink kuvailee yritystään.

Titta Flink on ollut kirpputori-ihminen pikkutytöstä asti.

– Olen imenyt tämän äidinmaidosta. Kävimme äidin kanssa kirppareilla jo silloin kun se ei ollut samalla tavoin trendikästä kuin nyt, hän kertoo.

Flink ei kuitenkaan perustanut kirpparia vaan second hand shopin, jonka valikoimissa on lähinnä naisten merkkivaatteita.

Haluan, että tämä on sellainen hyväntuulen putiikki.

Yrittäjä Titta Flink

Tällä hetkellä Flink myy kaupassaan lähinnä omia, vähän käytettyjä vaatteitaan, laukkujaan, kenkiään ja muita tavaroitaan. Koruja on myös paljon.

Rekkejä täydentää valikoima hyvän ystävän, iskelmälaulaja Marita Taavitsaisen esiintymisasuja. Flink ja Taavitsainen ovat kumpikin Kotkan likkoja, ja he ovat olleet hyviä ystäviä teini-ikäisestä lähtien. Taavitsainenkin on asunut Nurmijärvellä, mutta nyt hänen kotinsa on Hyvinkäällä.

Valikoimissa on myös muiden ystävien joko lahjoittamia tai myyntitilille tuomia tuotteita. Myyntiprovikan suuruus riippuu Flinkin mukaan tuotteen hinnasta eli halvemmissa tuotteissa pienempi provikka, kalliimmissa isompi.

Titta Flink pitää putiikkia oman työnsä ohessa, joten se on avoinna viikonloppuisin sekä iltaisin sopimuksen mukaan.

Flinkillä on paljon putiikin kehittämiseen liittyviä ideoita, joista useimmat tähtäävät koronan jälkeiseen aikaan. Hän suunnittelee esimerkiksi laittavansa liikkeen ulkopuolelle pöydän ja tuolit ja tarjoavansa asiakkaille kahvia, teetä ja mehua. Mielessä ovat myös putiikin yksityisesittelyt, teemaillat sekä vaatteiden vuokraaminen.

– Mietin, että vuokraisin asiakkaille esimerkiksi kokonaisuutta, joka sisältäisi juhlamekon, kengät ja laukun, mutta tämä on vielä pohdinta-asteella, Flink kertoo.

Tuore yrittäjä haaveili second hand shopin perustamisesta pitkään.

– Sitten tuli vain tunne siitä, ettei haaveita pitäisi siirtää hamaan tulevaisuuteen, Flink kertoo.

Kun Kirkonkylältä vielä löytyi tarkoitukseen sopiva liiketila, homma oli sillä selvä. Titan Ihanan Putiikin ovet avautuivat noin kuukausi sitten, ja toiminta on omistajan mukaan lähtenyt mukavasti liikkeelle.

Lisätiedot: Facebook ja Instagram Titan Ihana Putiikki