Vielä ehdit ulkoilemaan Hyvän mielen metsään – päiväkoti haastaa pohtimaan, mistä kaikesta hyvä mieli koostuu

Kirkonkylän Laidunalueella on tällä viikolla mahdollisuus päästä tutustumaan Hyvän mielen metsään.

Hyvän mielen metsän toteuttivat ystävänpäiväksi Laidunalueen Touhulan päiväkodin lapset ja aikuiset, ja se on avoinna kaikille halukkaille vielä sunnuntaihin 21.2. asti.

– Hyvän mielen metsässä on erilaisia ajatuksia herätteleviä tauluja ja siellä pääsee vapaasti oman aikataulun mukaan tutkimaan ja pohtimaan yhdessä, mistä kaikesta hyvä mieli voikaan koostua. Auton voi tarvittaessa jättää Touhulan Laidunalueen päiväkodin parkkipaikalle ja jatkaa kävellen vieressä kulkevaa kävelytietä kohti Raalantietä. Sieltä löytyy opastukset lähimetsään, päiväkodin johtaja Niina Hujanen vinkkaa.

Hän kertoo, että Touhulassa on pohdittu talven aikana paljon kaveri- ja tunnetaitoja sekä sitä mistä positiivinen minäkuva rakentuu.

– Haluamme välittää tätä kaikkea myös ulospäin.

Idea Hyvän milelen metsään lähti yhden ryhmän lähimetsän peikolle viemästä ystävänpäivätervehdyksestä. Sen jälkeen muutkin ryhmät halusivat lähteä mukaan jakamaan hyvää mieltä.

– Pienet kehut on tärkeitä ja se, että tietää olevansa tärkeä ja rakastettu juuri sellaisena kuin on. Se, että saa kokea arvostusta, hellyyttä ja rakkautta. Saa kokea tulevansa nähdyksi ja kuulluksi, sekä tuntea yhteenkuuluvuuden tunnetta. Positiivinen käsitys itsestä on tärkeää lapsen lisäksi myös aikuisella. Ja toisista on tärkeää pidetään huolta ja tehdään yhdessä toisillemme hyvä mieli, Hujanen muistuttaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut