Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-market Karppalan kauppiaat valittiin vuoden kauppiaiksi – "Meidän unelmaduunimme"

Nurmijärven Kirkonkylässä sijaitsevan K-Market Karppalan kauppiaat Sanna ja Rami Harju on palkittu Vuoden kauppiaan -diplomilla.

K-Market-ketju myönsi Vuoden kauppiaan diplomi kaikkiaan yhdelletoista K-Market-kauppiaalle ympäri Suomen.

– Olemme todella onnellisia palkinnosta ja kiitos kuuluu koko henkilökunnalle! Kauppiasura on meidän unelmaduunimme ja yrittäminen on meille elämäntapa, Sanna ja Rami Harju kommentoivat Keskon tiedotteessa.

Ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen selvittää tiedotteessa, että diplomin kriteereinä ovat mm. liikevaihdon kehitys, asiakastyytyväisyys, henkilöstöjohtaminen ja liikeidean tuominen asiakkaiden arjessa näkyväksi.

Harjut ovat toimineen Karppalan kauppiaina liki kuusi vuotta. Karppala on pariskunnan ensimmäinen oma kauppa.

Heidän palkintoperusteissaan kiitellään K-Market Karppalan kehittämistä asiakaslähtöisesti ja asiakastyytyväisyyden korkeaa tasoa. Palkitsemisperusteiden mukaan kauppa on kotoisa ja mukana paikkakuntansa elämässä. Myös kauppiaiden idearikkautta ja uusia tapoja palvella asiakkaita kehutaan. K-Market Karppala oli mm. avoinna jouluviikolla ympäri vuorokauden.