Juuri nyt: Työtehoseuran yhteydessä Ravintola Antellissa asioineet mahdollisesti altistuneet koronalle – asiakkaille suositellaan matalla kynnyksellä testiä

Kuvituskuva. Jussi Vehkasalo

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä tiedotti tiistaina illalla, että Rajamäellä Ravintola Antellissa viime viikon maanantain ja torstain välillä asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Kyseinen ravintola sijaitsee Työtehoseuran alueella Rajamäellä ja on kaikille avoin lounasravintola.

Keusoten tiedotteessa kerrotaan, että ravintolassa 8.–11.2. oleskelleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirusinfektio.

Siksi Keusote suosittelee, että kyseisenä aikana ravintolassa asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa.

– Mikäli ilmenee lieviäkin koronavirusinfektioon viittaavia oireita oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus, Keusote tiedottaa.

Samassa yhteydessä kerrotaan, että Rajamäen Ravintola Antell on varotoimenpiteenä suljettuna 1.3.2021 asti.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut