Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juuri nyt: | AVI sulkee ensi viikolla tiloja Nurmijärvelläkin – samat rajoitukset koko HUS-alueelle

Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiukentaa Nurmijärvenkin koronarajoituksia ensi viikolla.

AVI tiedotti torstaina, että tälle viikolle Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Järvenpäähän, Keravalle, Sipooseen, Kirkkonummelle ja Tuusulaan annettu linjaus niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoiden tilojen sulkemisesta laajenee koskemaan koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aluetta 8.–14.3.

Päätös tilojen sulkemisesta koskee laajasti niin julkisen kuin yksityisen sektorin joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettäviä sisätiloja, kuntosaleja ja muita vastaavia sisäliikuntatiloja, yleisiä saunoja ja uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastiloja sekä niiden välittömässä yhteydessä olevia pukuhuonetiloja, tanssipaikkoja ja kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin sekä muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettäviä tiloja, huvi- ja teemapuistoja, tivoleita sekä eläintarhojen sisätiloja, sisäleikkipuistoja ja sisäleikkipaikkoja sekä kauppakeskusten yleisiä oleskelutiloja pois lukien vähittäiskaupan liiketilat ja palvelujen tarjoamiseen käytettävät tilat sekä kulku niihin.

Sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa. Ulkotiloissa vastaava asiakasmääräraja on viisikymmentä.

AVIN:n mukaan suljettavaksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vain vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan.

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.