Juuri nyt: AVI sulkee ensi viikolla tiloja Nurmijärvelläkin – samat rajoitukset koko HUS-alueelle

Kuvituskuva. Riitta Kumpulainen

Riikka Laine

Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiukentaa Nurmijärvenkin koronarajoituksia ensi viikolla.

AVI tiedotti torstaina, että tälle viikolle Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin, Järvenpäähän, Keravalle, Sipooseen, Kirkkonummelle ja Tuusulaan annettu linjaus niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoiden tilojen sulkemisesta laajenee koskemaan koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aluetta 8.–14.3.

Päätös tilojen sulkemisesta koskee laajasti niin julkisen kuin yksityisen sektorin joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettäviä sisätiloja, kuntosaleja ja muita vastaavia sisäliikuntatiloja, yleisiä saunoja ja uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastiloja sekä niiden välittömässä yhteydessä olevia pukuhuonetiloja, tanssipaikkoja ja kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin sekä muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettäviä tiloja, huvi- ja teemapuistoja, tivoleita sekä eläintarhojen sisätiloja, sisäleikkipuistoja ja sisäleikkipaikkoja sekä kauppakeskusten yleisiä oleskelutiloja pois lukien vähittäiskaupan liiketilat ja palvelujen tarjoamiseen käytettävät tilat sekä kulku niihin.

Sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa. Ulkotiloissa vastaava asiakasmääräraja on viisikymmentä.

AVIN:n mukaan suljettavaksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vain vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan.

Päätös tilojen sulkemisesta ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut