Kunta järjestää verkkotilaisuuden yksityisteistä – luvassa tietoa avustusjärjestelmästä

Yksityistiet ovat olleet viime aikoina kovasti tapetilla Nurmijärvellä. Nyt kunta järjestää asiaa koskevan infotilaisuuden verkossa. Kuvituskuva. Riikka Laine
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Nurmijärven kunta järjestää vuorovaikutuksellisen verkkotilaisuuden yksityisteiden tiekunnille ja muille asiasta kiinnostuneille tulevana torstaina.

– Luvassa on tietoa muun muassa kunnan avustusjärjestelmästä. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista kysyä itseä askarruttavista asioista. Tilaisuuteen ovat toki tiekuntien lisäksi tervetulleet kaikki, joita yksityistieasiat kiinnostavat, tekninen johtaja Jouko Lehtonen kertoo Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

– Tilaisuus järjestetään koronan vuoksi etäyhteyksin Microsoft Teams -ympäristössä. Tilaisuutta varten ei tarvitse kuitenkaan ladata erillisiä ohjelmia, vaan mukaan voi tulla nettiselaimen kautta. Tapahtumalinkki avataan kunnan yksityistie-teemasivuille puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

– Tilaisuus videoidaan, jotta se on katsottavissa myös jälkikäteen, hän jatkaa.

Tilaisuudessa kerrotaan muun muassa kunnan avustusjärjestelmästä, kunnossapito- ja perusparannusavustuksista sekä kunnan roolista osakkaana. Lisäksi tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille. Tilaisuudessa on läsnä kunnan johtavia viranhaltijoita ja yksityistieasiantuntijoita.

Kysymyksiä voi esittää jo etukäteen kunnan kotisivuilta löytyvän kysymyslomakkeen kautta.

Vuorovaikutuksellinen infotilaisuus yksityistieasioista 11.3. klo 18-20. Tilaisuuteen pääsee liittymään osoitteessa nurmijarvi.fi/yksityistiet 11.3. klo 17.30 alkaen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut