Nurmijärven poliisiaseman sulku jatkuu – avautuu aikaisintaan ensi syksynä

Nurmijärven poliisiaseman sulku jatkuu 28. elokuuta 2021 asti, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Kirkonkylässä sijaitseva poliisiasema suljettiin vuosi sitten maaliskuun 2020 puolivälissä koronavirustartuntojen rajaamiseksi ja toiminnan turvaamiseksi. Sitä seurasi perinteinen poliisiaseman kesäsulku, joka kesti elokuun loppuun asti.

Poliisiasema avautui jälleen syyskuun alussa kahdeksi tiistaiksi, jonka jälkeen se suljettiin taas koronavirustilanteen takia. Nyt poliisiasema onkin ollut syyskuusta lähtien kokonaan kiinni.

Nurmijärven poliisiaseman lisäksi myös Loviisan poliisiaseman poliisi- ja lupapalvelujen sekä Mäntsälän ja Keravan palvelupisteiden lupapalvelujen sulkua jatketaan elokuun loppuun.

Käytännössä poliisiasemien ja palvelupisteiden sulku toteutetaan kahdessa jaksossa.

Huhti–toukokuussa ovet pidetään kiinni koronavirusepidemian leviämisen rajaamiseksi. Kesäkuusta elokuuhun kyseiset palvelupisteet ovat henkilökunnan lomapoistuman takia kesätauolla.

Tulevan kesäkauden odotetaan olevan koronaepidemian hellittäessä palvelujen kysynnän osalta kiireinen.

– Jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille parhaat mahdolliset palvelut kokonaisuuden näkökulmasta, meidän on suljettava pienempiä toimipisteitä ja keskitettävä henkilöstö keskittämistä suurempiin palvelupisteisiin, Lupapalvelusektoria johtava komisario Markku Koskimäki kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteessa.

Lupapalvelut vuoronumerolla toimivat edelleen Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Porvoossa.

Vantaan lupapalvelupisteessä palvellaan toistaiseksi vain ajanvarausasiakkaita Uudenmaan kokoontumisrajoitusten takia. Poikkeuksena ovat asiakkaat, jotka tulevat noutamaan palautettavaa ajolupaa, valmista asiakirjaa tai väliaikaista henkilöllisyystodistusta.

Poliisi suositteleekin lupapalveluiden asiakkaille ajanvarausta. Ajan voi varata poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valtakunnallisesta neuvontanumerosta 0295 41 9 800.

Myös rikosilmoitukset suositellaan tekemään mahdollisuuksien mukaan poliisin sähköisessä asiointipalvelussa.

Rikosilmoitusten tekeminen onnistuu paikan päällä Hyvinkään, Järvenpään, Porvoon poliisiasemilla sekä Vantaan pääpoliisiasemalla Rahtitiellä. Rikosilmoitusasioissa palvellaan vuoronumerolla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut