Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisin neljän palvelupisteen ovet pysyvät suljettuina – kesästä povataan kiireistä

Keski-Uusimaa

Itä-Uudenmaan poliisilaitos sulki neljän palvelupisteensä ovet lokakuussa 2020 koronavirusepidemian takia. Nyt Nurmijärven ja Loviisan poliisiasemien poliisi- ja lupapalvelujen sekä Mäntsälän ja Keravan palvelupisteiden lupapalvelujen sulkua jatketaan 29.8. asti.

Sulkua jatketaan kahdessa jaksossa. Huhtikuussa ja toukokuussa ovet pidetään kiinni koronavirusepidemian leviämisen rajaamiseksi. Kesäkuusta elokuuhun kyseiset palvelupisteet ovat perinteisesti olleet henkilökunnan lomien takia kesätauolla, niin tänäkin vuonna.

Tulevan kesäkauden odotetaan olevan kiireinen.

– Jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille parhaat mahdolliset palvelut, meidän on suljettava pienempiä toimipisteitä ja keskitettävä henkilöstöä suurempiin palvelupisteisiin, sanoo komisario Markku Koskimäki, joka johtaa Lupapalvelusektoria.

Koronavirusepidemian takia suositellaan ajanvarausta. Ajan voi varata poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valtakunnallisesta neuvontanumerosta 0295 41 9 800.

Lupapalvelut toimivat vuoronumerolla edelleen Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Porvoossa. Vantaan pisteessä palvellaan toistaiseksi vain ajanvarausasiakkaita Uudenmaan kokoontumisrajoitusten takia. Poikkeuksena ovat asiakkaat, jotka tulevat noutamaan palautettavaa ajolupaa, valmista asiakirjaa tai väliaikaista henkilöllisyystodistusta.

Myös rikosilmoitukset suositellaan tekemään sähköisessä asiointipalvelussa. Ilmoitusten tekeminen onnistuu paikan päällä Hyvinkään, Järvenpään ja Porvoon poliisiasemilla sekä Vantaan pääpoliisiasemalla Rahtitiellä.