Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

15 uutta koronavirustartuntaa Keusoten alueella lauantaina 13.3. – mahdollisia altistumisia Mäntsälässä

Keusoten alueella todettiin lauantaina 15 uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista 5 todettiin Tuusulassa, 5 Hyvinkäällä, 3 Järvenpäässä ja 2 Mäntsälässä. Nurmijärvellä ja Pornaisissa ei todettu uusia tartuntoja lauantaina.

Tartunnan lähteinä ovat perhepiiri, työ- ja harjoittelupaikka ja sairaala. Osan jäljitys on vielä kesken. 6 tartunnan saaneista oli valmiiksi karanteenissa. Keusoten alueella on todettu nyt yhteensä 2300 tartuntaa.

Mäntsälän Kuntokeitaassa 9.3. kello 14.30–16 asioineet ovat mahdollisesti voineet altistua koronavirukselle. Kuntosaliyrittäjä on yhteydessä kaikkiin kyseisenä aikana salilla asioineisiin.

Keusote ohjeistaa kuntosalilla harjoitelleiden seuraavan vointiaan tarkemmin seuraavan 14 päivän ajan. Mikäli lieviäkin oireita ilmenee, tulee hakeutua koronatestiin.

Lisäksi Mäntsälän Helluntaiseurakunnassa on tapahtunut mahdollinen joukkoaltistuminen 7.3. kello 11–14.

Mahdollisesti altistuneet ohjataan koronatestiin. Seurakunta on yhteydessä altistuneisiin. Heitä on yhteensä vajaa 20. Kyseessä on todennäköisesti muuntovirus.