Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HSL:n lipunmyyntiin viikonloppuna iso katkos – Lippuja ei voi ostaa yli puoleen vuorokauteen esimerkiksi kioskista tai isoista automaateista

HSL:n lipunmyynti on tulevana viikonloppuna yli puoli vuorokautta osittain poissa käytöstä.

Katkoksen aikana lippuja ei voi ostaa netin HSL-korttipalvelusta, kioskeista tai kaupoista eikä isoista monilippuautomaateista.

Sen sijaan lippuja voi ostaa HSL-sovelluksesta, kortinlukijoilta HSL-kortilla, HSL:n kertalippuautomaateista ja Helsingin pysäköintiautomaateista.

Katkos alkaa lauantaina 20. maaliskuuta kello 20 ja loppuu seuraavana aamuna kello 10.

HSL:n mukaan katkokseen voi varautua ennakkoon hankkimalla kertalipun ennakkoon kioskista tai marketista, lataamalla HSL-kortille arvoa tai kautta tai lataamalla älypuhelimeen HSL-sovelluksen.

HSL lakkauttaa pääsiäisen alla lukuisia lähijunavuoroja – Syynä koronan vaikutukset

Maskipakko tulossa kaikkiin lähijuniin ja busseihin – päätöstä valmistellaan jo ylihuomiseksi

HSL:n matkustajamäärä on nyt alle kolmanneksen maksimista – Näin pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä huomioidaan uudet rajoitukset

VTT:n selvitys: Matkustajan käytöksellä suurin merkitys joukkoliikenteen koronaturvallisuudelle – "Avokonttorissa riski on noin kymmenkertainen työmatkaan nähden"