Varhaiskasvatuksen aloittavien tulee hakea paikkaa maaliskuun loppuun mennessä

Varhaiskasvatukseen syksyllä aikovien lasten vanhempien tulee hakea varhaiskasvatuspaikkaa maaliskuun loppuun mennessä. Riikka Laine

Syksyllä varhaiskasvatuksen aloittavien tulee jättää varhaiskasvatushakemus maaliskuun loppuun mennessä. Varhaiskasvatusta järjestetään Nurmijärvellä sekä päiväkodeissa että perhepäivähoidossa. Huoltajiin ollaan yhteydessä noin kuukautta ennen hoidon toivottua aloitusajankohtaa ja silloin vielä keskustellaan tarkemmin hoidon tarpeesta ja paikkamahdollisuuksista.

Kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea vähintään neljä kuukautta ennen lapsen hoidon tarpeen alkamista. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä tarpeen ajankohta ole ennakoitavissa, on perheen haettava varhaiskasvatuspaikkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen varhaiskasvatustarpeen alkamista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut