Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten kuntien keskiviikon 24.3. koronaluvut viimepäivien lukemissa – tartuntoja eniten Hyvinkäällä ja Järvenpäässä

Koronatilanne jatkuu Keusoten alueella viimepäivien lukemissa: keskiviikkona 24.3. todettiin 22 uutta koronatartuntaa.

Mäntsälässä ja Pornaisissa tartuntoja ei todettu yhtään, mutta Järvenpäässä niitä oli kuusi, Nurmijärvi kolme, Tuusulassa neljä ja Hyvinkäällä yhdeksän.

Keusoten mukaan tartunnat ovat tapahtuneet perhepiirissä ja työpaikalla ja tartunnan saaneista 7 henkilöä oli valmiiksi karanteenissa.

Keusotessa tartuntoja on todettu kaikkiaan 2508. Tällä hetkellä karanteenissa on 2137 Keusoten asukasta.

Hyvinkäällä Martin koulussa on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Koululla on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 18.3. Huoltajat saavat tarkemmat ohjeet koulun rehtorilta Wilman kautta. Altistuneita on yhteensä noin 20 henkilöä.

Asiakastilojen käytön rajoitukset jatkuvat Aluehallintoviraston päätöksellä.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen numeroon 019 226 0099, 8–20.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.