Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin Nurmijärvi vastaa Enontekiön villiin ehdotukseen: "Ei pidä tyrmätä heti ensikuulemalta"

Nurmijärven kunta ei tyrmää ehdotusta liittyä käsivarren Lapissa sijaitsevaan Enontekiöön.

Enontekiön kunta kertoi osuvasti torstaina haluavansa yhdistyä Nurmijärven kanssa.

Nurmijärvellä asiaan suhtaudutaan aprillipäivään sopivalla huumorilla ja kunta vastasikin nopeasti Enontekiön ehdotukseen.

– Enontekiön ehdotus on kieltämättä kekseliäs. Näin hullua ideaa ei parane tyrmätä heti ensikuulemalta, Nurmijärven kunnanjohtaja Outi Mäkelä kommentoi tiedotteessa.

Mäkelä toivottaa enontekiöläiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Nurmijärveen, joka on kunnanjohtajan mukaan innostava sekoitus säpinää ja maaseutumaisuutta.

– Ylpeästi lande -sivuiltamme löytyy muun muassa nurmijärvisimulaattori, jossa voi käydä näin korona-aikanakin turvallisesti nauttia nurmijärveläisiä elämyksiä.

– Vaikka sulavesien aikaa jo eletäänkin, emme tarjoile enontekiöläisille kuravettä tai silliäkään, mutta Aleksis Kivi -pääkaupunkina pidämme kuitenkin tärkeänä, että ennen neuvottelujen etenemistä selvitetään, mikä on Enontekiön suhde kansalliskirjailijaamme, Mäkelä kiteyttää.