Tartuntojen määrä nousi hieman – kuntalaisista rokotettu nyt 13 prosenttia

13 prosenttia nurmijärveläisistä on saanut maanantaihin mennessä koronarokotteen. Marko Kauko
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Nurmijärvellä todettiin viime viikolla (29.3.–4.4.) 29 uutta koronatartuntaa. Määrä on hieman edellisviikkoista korkeampi (25).

Nurmijärvellä tapahtui viikon aikana kaksi joukkoaltistumista, Klaukkalan koulussa sekä Nurmijärven koulukuljetuksissa. Klaukkalan koululla asetettiin karanteeniin noin 30 henkilöä ja Nurmijärven koulukuljetuksissa 16 henkilöä. Klaukkalan koulussa tapahtui joukkoaltistuminen myös edellisellä viikolla (25.–26.3.), jolloin altistuneita oli alle 40 henkilöä.

Sekä Klaukkalan koulussa että koulukuljetuksissa altistuneet henkilöt on asetettu kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä.

Muista Keusoten kunnista koronatartuntoja on viime viikolla todettu seuraavasti: Hyvinkää 24, Järvenpää 26, Mäntsälä 7, Nurmijärvi 29, Pornainen 3 ja Tuusula 68. Yhteensä Keusoten alueella todettiin viime viikolla 168 uutta koronavirustartuntaa. Edellisellä viikolla tartuntoja oli yhteensä 160.

Koronarokotuksen ensimmäisen annoksen on Nurmijärvellä saanut maanantaihin mennessä 13 prosenttia kuntalaisista. Edellisellä viikolla rokotuksen oli saanut 10,3 prosenttia kuntalaisista.

Rokotustiedot perustuvat THL:n Rokotusrekisteriin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut