Kunta kehittää matkailumarkkinointia – ilmoita yrityksesi sisällöt mukaan

Kuvituskuva. Nurmijärven kunta
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Nurmijärven kunta kehittää alueen matkailuviestintää ja haluaa osaltaan auttaa matkailijoita löytämään Nurmijärven matkailukohteet ja palvelut, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Nurmijärven kesä 2021 -esitteeseen sekä kunnan matkailusivuille kerätään nyt tietoja paikallisilta palveluntarjoajilta. Kuntalaiset, järjestöt ja yritykset voivat lähettää sisältöehdotuksia kunnan kotisivujen verkkolomakkeen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 18.4. saakka.

Nurmijärven kunnan strategisena tavoitteena on matkailutoiminnan liiketoiminnan kehittäminen. Toimintaa kehitetään yritysten verkostoitumisen tukemisella, matkailuviestinnän kehittämisellä sekä kunnan vetovoiman vahvistamisella.

– Yhtenä tärkeänä toimenpiteenä Nurmijärven matkailun kehittämisessä on matkailumarkkinoinnin kehittäminen. Nyt avatulla kyselyllä kartoitamme matkailijan näkökulmasta kiinnostavia palveluita ja kohteita Nurmijärvellä. Lisäksi annamme paikallisille toimijoille mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa markkinointiviestinnän sisältöihin, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo tiedotteessa.

Nurmijärven kesä -esitettä tullaan jakamaan Nurmijärven kotitalouksiin sekä eri kohteisiin pääkaupunkiseudulla. Kotisivuja pyritään muokkaamaan paremmin matkailijat tavoittaviksi.

– Paikallisten yrittäjien kattavat palvelut vetävät varmasti puoleensa niin oman kunnan lomalaisia kuin matkailijoita muista kunnista. On tärkeää, että pystymme viestimään kattavasti Nurmijärven tarjonnasta, Siltanen jatkaa.

Palvelun tai tapahtuman voi ilmoittaa mukaan sunnuntaihin 18.4. mennessä osoitteessa www.nurmijarvi.fi/matkailukesa2021

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut