Yläkoululaiset hybridiopetukseen maanantaista alkaen – 8. luokkalaisten TET-jaksot peruuntuvat

Nurmijärven vuosiluokkien 7.–9. oppilaat ovat 12.4.–9.5. hybridiopetuksessa eli vuorotellen lähi- ja etäopetuksessa, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Keusoten sosiaali- ja terveyshuollon jaosto päätti asiasta 7. huhtikuuta koko alueensa osalta. Päätöksen mukaan 12.4.–18.4. tiloja voi käyttää opetuksessa yhtä aikaa vain yksi vuosiluokkataso. 19.4.–9.5. tiloja voi käyttää yhtä aikaa enintään kaksi vuosiluokkatasoa.

Yläkoululaiset ovat olleet viime viikot etäopetuksessa.

Erityisen tuen ja valmistavan opetuksen oppilaat osallistuvat koko ajan lähiopetukseen. Lisäksi joustavan perusopetuksen oppilailla (jopo) on mahdollisuus osallistua lähiopetukseen.

Hybridiopetuksen aikana ei voida järjestää yläkoulujen TET-jaksoja. Näin ollen vielä pitämättä olevat TET-jaksot perutaan kevätlukukauden osalta kaikilta 8. luokan oppilailta. Koronatilanteen salliessa 9. luokkien toukokuulle ajoitetut TET-jaksot järjestetään suunnitelmien mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut