Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten vastaanottotoiminta ruuhkautunut – ota yhteyttä vain kiireellisissä tapauksissa

Keusote tiedottaa hoitajan ja lääkärin vastaanottotoiminnan olevan tällä hetkellä ruuhkautunut. Syynä on vallitseva koronapandemia sekä koko ajan kasvava koronarokotustoiminta.

Keusote pyytää kuntalaisia ottamaan yhteyttä terveysasemiin ainoastaan kiireellisissä asioissa aikavälillä 12.4.–9.5., jotta kiireellistä hoitoa vaativien asiakkaiden hoito pystytään takaamaan.

Kiireellisessä asiassa yhteyttä voi ottaa suoraan omaan hoitovastaavaansa sähköisessä asiointipalvelussa tai puhelimitse. Hoitovastaavien yhteystiedot ja sähköisen asioinnin linkit löytyvät osoitteesta www.keusote.fi/vastaanottopalvelut/asiointi.

Asiakas voi myös soittaa hoitajan ja lääkärin vastaanottojen puhelinpalveluun numeroon 019 226 0505 ( avoinna kello 8-20), tai ottaa yhteyttä nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu.

Neuvolan terveydenhoitajien osallistuminen koronarokottamiseen vaikuttaa myös yli kaksivuotiaiden lastenneuvolatarkastusten ajanvarauksiin.

Osa neuvolan ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäritarkastuksista joudutaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Keusote on yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden aikoja tämä koskee.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien vastaanottojen koulukohtaisista muutoksista on tiedotettu koulujen oppilaita ja vanhempia.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa, vastaa ensin Koronabotin oirekyselyyn osoitteessa www.koronabotti.hus.fi ja varaa tarvittaessa aika koronatestiin Koronabotin itsepalveluajanvarauksesta. Voit halutessasi myös soittaa Koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099 (8–20), mikä palvelee kuntalaisia normaalisti.