Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sinustako seuraava Aleksis Kivi? – Nyt ilmoittautumaan lasten ja nuorten sanataidepajaan

Klaukkalan kirjastossa ja pääkirjastossa järjestetään kesäkuussa lasten ja nuorten sanataidepajat. Sanataidepajassa kirjoitetaan yhdessä ja erikseen hauskojen sekä innostavien tehtävien parissa, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Tarinoita tehdään perinteisesti kirjoittaen sekä digitaalisia välineitä käyttäen. Lisäksi työpajassa retkeillään Aleksis Kiven syntymäkodille, vietetään lempikirjapäivää ja pidetään hauskaa yhdessä.

Pajat on tarkoitettu 10–15-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet lukemisesta, kirjoittamisesta ja omien tarinoiden tekemisestä. Kummallekin pajaviikolle mukaan mahtuu kuusi osallistujaa. Työpajaohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ja sanataiteen ohjaaja Kati Oinonen. Työpajat järjestetään yhteistyössä Nurmijärven kirjaston ja Vantaan sanataidekoulu ry:n kanssa.

Klaukkalan kirjaston paja järjestetään 7.–11.6. ja pääkirjaston paja 14.–18.6. Pajalaiset kokoontuvat kirjastoissa ma 31 31 -ti klo 10-13, ke klo 9-12 (Retkipäivä Aleksis Kiven kotiin) ja to-pe klo 10-13. Pajat ovat maksuttomia.

Pajoihin ilmoittaudutaan joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia kirjastoon.Pääkirjaston yhteystiedot: kirjasto@nurmijarvi.fi tai 040 317 2500. Klaukkalan kirjaston yhteystiedot: klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi tai 040 317 2550. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30. huhtikuuta asti.

Sanataidepajat toteutetaan, jos koronatilanne niin sallii.