Unelma perheyrityksestä toteutui – Sun Valo tuo aurinkopaneelit katolle: "Kokemuksemme luo toimivan ja asiantuntevan fiiliksen"

Sun Valo on tuore nurmijärveläinen perheyritys, joka tarjoaa aurinkopaneeleja sekä kotiin että mökille. Yrityksen takana ovat toimitusjohtaja Pete Woodhead, asiakaspalvelusta, myynnistä ja hallinnosta vastaava Johanna Björklund ja markkinointivastaava Tilda Ekroth. Ajatus yrityksestä heräsi jo kolmisen vuotta sitten ja se on pyörinyt koko ajan nimenomaan aurinkosähkön ympärillä. Perhe päätti hypätä pois oravanpyörästä viime kesänä, sillä se tuntui hyvältä ajankohdalta lähteä toteuttamaan unelmaa.

– Työhistoriamme sopii hyvin tähän yritykseen. Petellä on 40 vuoden kokemus sekä sotilasilmailu- että pelastusalalta. Hän on tehnyt vaativia asennuksia palo-, pelastus- ja ilmailupuolella. Itse olen toiminut myyjänä asiakaspalvelutehtävissä myös teknisten pelastustuotteiden puolella, Björklund sanoo.

Woodhead pystyy hoitamaan vaativat asennusjärjestelmät. Ekrothilla puolestaan on mediapuolen koulutus, joten hänelle on luonnollista hoitaa yrityksen markkinointi. Kokemus turva-alalta on perheen mukaan hyvä kilpailuetu.

– Meillä on kokemusta täysin eri osa-alueilta, joten yhdessä olemme vahva tiimi. Kokemuksemme luo toimivan ja asiantuntevan fiiliksen, Ekroth sanoo.

He haluavat tarjota turvallisen asennuksen. Vastuullisuus ja turvallisuus ovat yritykselle tärkeitä. Björklundin mukaan osa menee sieltä, mistä aita on matalin, mutta Sun Valo ei. Yrityksellä on kotimaisia yhteistyökumppaneita, joiden avulla toiminta on mahdollista. He toimittavat paneelipaketin sinne, missä asennus tehdään. Kaikki tarpeellinen on saman yrityksen takana. Sun Valon kautta saa myös asennuksen sähköverkkoon.

Yrityksen perustaminen korona-aikana tuntui kolmikosta luontevalta. Heidän mukaansa toiminta oli helpompi aloittaa, koska kaikki on ollut rauhallisempaa, ja palikat ovat osuneet luontevasti kohdalleen.

– On ollut aikaa luoda rauhassa yrityksen perusta, kun tilanne rauhoittuu, on hyvä lähteä tekemään asennuksia. Ilman koronaa olisi ollut enemmän härdelliä perustamisen kanssa, Ekroth sanoo.

Perhe yllättyi siitä, miten hyvin kaikki on onnistunut. Heidän suurin huolensa oli se, etteivät he saa itse tehdä viimeistä sähköasennusta mutta siitäkin on selvitty, kun oikea yhteistyökumppani löytyi. Heitä yllätti, miten paljon tietoa aiheen ympärillä on. Sen joukosta tuli löytää tärkeimmät asiat.

– Kaikki perustuu asiakkaan sähkön käyttöön. Olemme avoimia ja rehellisiä, Ekroth sanoo.

Turvallisuus edellä

Sun Valo tarjoaa sekä sähköverkkoon liitettäviä järjestelmiä, että ratkaisuja mökeille, joissa ei ole sähköä.

Sun Valo on nurmijärveläinen perheyritys, jolle järjestelmien turvallisuus on ykkösasia.

Vuosittaiset turvatarkastukset kuuluvat yrityksen myöntämään neljän vuoden takuuseen.

Huolettomasti asennetuissa järjestelmissä on turvallisuusriski. Myös sammutusturvallisuus otetaan erityisesti huomioon. Sun Valolla selvitetään minkälainen sähkön tarve asiakkaalla on.

Kaikki alkaa vuosittaisesta sähkönkulutuksesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut