Suunnistamaan erikoisjärjestelyin – Tornimäen omatoimirasteille tiistaista alkaen

Rajamäen Rykmentin järjestämät Nurmijärven iltarastit alkavat 13. huhtikuuta Tornimäessä Kalukkalassa. Suunnistaminen onnistuu huhti–toukokuussa omatoimirasteilla ja rastit ovat metsässä kaksi viikkoa kerrallaan. Normaalien iltarastien järjestäminen aloitetaan, kun koronatilanne sen sallii, kerrotaan Rajamäen Rykmentin tiedotteessa.

Kartan voi ladata maksua vastaan Rastilippu.fi -palvelusta tai noutaa maksetun kartan tulostettuna Klaukkalan Team Sportiasta. Maksutositteina toimivat verkkopankin maksutosite maksamisesta, Rastilippujärjestelmän maksukuittaus tai liikuntaetupalvelun maksukuittaus sovelluksella esimerkiksi (TYKY, Edenred, E-passi).

Seuran jäsenet voivat ladata kartan myClub palvelussa (rr.myclub.fi) tai noutaa tulosteen Klaukkalan Team Sportiasta.

Huhtikuun aikana omatoimirasteja on tarjolla Klaukkalan Tornimäessä ja Pietarinmäessä sekä Kirkonkylän Parkkimäessä. Tarkemmat tiedot ja tapahtumalistaus: https://rajamaenrykmentti.fi/iltarastit/

Lasten Hippo-suunnistuskoulu alkaa 29. huhtikuuta klo 18 Syrjälän koululla Klaukkalassa v. 2008 tai myöhemmin syntyneille.

Suunnistuskoulun torstain harjoitukset ovat ohjattuja tilaisuuksia, jotka alkavat klo 18 ja kestävät noin klo 19.30 asti. Suunnistuskoulu toteutetaan paikan päällä koronaturvallisesti ja rajoitusten puitteissa.

Lisätietoja: https://rajamaenrykmentti.fi/suunnistuskoulut

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut