Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanha-Klaukan ensimmäiset omakotitontit hakuun – näin voit tutustua alueeseen ennakkoon

Vanha-Klaukan alueen ensimmäiset kunnan omistamat omakotitontit tulevat hakuun maanantaina 19. huhtikuuta klo 8. Haku päättyy sunnuntaina 2. toukokuuta klo 20, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Ensimmäisessä vaiheessa haussa on 19 erillispientalotonttia. Kaikkiaan tontit rakentuvat kolmessa vaiheessa. Luovutettavat omakotitontit asetetaan arvontamenettelyyn. Arvonta suoritetaan sähköisessä tonttien hakupalvelussa.

Hakuun tuleviin tontteihin pääsee tutustumaan jo ennen haun alkamista Vanha-Klaukan uusilla sivuilla.

Vanha-Klaukan sivuilla kerrotaan tonttihausta ja tonttien hinnasta, rakennusoikeudesta ja tonttikoosta. Lisäksi sivuille on kerätty tietoa elämästä Vanha-Klaukan alueella.

– Halusimme uudistaa kunnan tonttimarkkinointia ja vastata kysymykseen: millaista elämä Klaukkalassa on? Aloitamme uuden tavan lähestyä tonttimarkkinointia Vanha-Klaukan tonttihaun yhteydessä, mutta samaa konseptia on tarkoitus hyödyntää myös tulevissa tonttimarkkinoinneissa, viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

Vanha-Klaukan alue sijaitsee Lepsämäntien eteläpuolella, jäähallista Lepsämän suuntaan. Alueen rakentaminen alkaa jäähallin vierestä, Arkadian yhteislyseota vastapäätä. Tälle alueelle tulee useita kerrostaloja.

Omakotitalot sijoittuvat kerrostalojen jälkeen Lepsämän suuntaan mentäessä ja rivitalot Lepsämäntien varteen.

Kaikkiaan alueelle on suunniteltu kerrostalo-, pienkerrostalo-, rivitalo- ja omakotitaloja noin 2 000 asukkaalle.

Alueen asemakaavassa on varaus päiväkodille, ja sen etelä- ja lounaisosaan on merkitty laaja Isosuon reunaan asti ulottuva virkistysalue.