Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kunnanhallitus: NREP Oy:lle tontti Ilvesvuoresta – hinta noin 2,5 miljoonaa

Nurmijärven kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se luovuttaa NREP Oy:lle tai tämän nimeämälle taholle 51 051 neliömetrin suuruisen tontin Ilvesvuoresta noin 2,5 miljoonan euron hintaan.

Kahdesta eri tilasta muodostettava tontti sijaitsee alueen itälaidalla, Helsinki–Tampere-moottoritien varressa. Kortteliin on aiemmin muodostettu tontit Schenker Oy:lle ja Salhydro Oy:lle.

NREP on johtavia pohjoismaisia kiinteistösijoittajia ja -kehittäjiä. NREP:llä on useampia asiakasyrityksiä, joista kukin tarvitsee 15 000–25 000 kerrosneliömetrin kokoiset toimitilat 70–100 työntekijälle hyvien liikenneyhteyksien varrelta lentokentän läheltä. Tiloihin sijoittuisi logistiikka- ja pääkonttoritoimintojen ohella mahdollisesti kokoonpanotoimintoja.

Mikäli suunnittelussa tarkentuva tilatarve jää lähelle em. haarukan alarajaa, tontille tehokkuudella 0,5 osoitettava rakennusoikeus 29 204 kerrosneliömetriä mahdollistaa myös toisen toimijan sijoittumisen tontille. Ostajalla on valmius hyödyntää koko käytettävissä oleva rakennusoikeus.

Mikäli Nurmijärven valtuustokin hyväksyy tontin luovuttamisen, solmitaan asiasta lopullinen kauppa erillisellä kauppakirjalla. Kauppakirja on allekirjoitettava kolmen kuukauden kuluessa päätöksen lainvoimaisuudesta.