Kunnanhallitus: NREP Oy:lle tontti Ilvesvuoresta – hinta noin 2,5 miljoonaa

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Nurmijärven kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se luovuttaa NREP Oy:lle tai tämän nimeämälle taholle 51 051 neliömetrin suuruisen tontin Ilvesvuoresta noin 2,5 miljoonan euron hintaan.

Kahdesta eri tilasta muodostettava tontti sijaitsee alueen itälaidalla, Helsinki–Tampere-moottoritien varressa. Kortteliin on aiemmin muodostettu tontit Schenker Oy:lle ja Salhydro Oy:lle.

NREP on johtavia pohjoismaisia kiinteistösijoittajia ja -kehittäjiä. NREP:llä on useampia asiakasyrityksiä, joista kukin tarvitsee 15 000–25 000 kerrosneliömetrin kokoiset toimitilat 70–100 työntekijälle hyvien liikenneyhteyksien varrelta lentokentän läheltä. Tiloihin sijoittuisi logistiikka- ja pääkonttoritoimintojen ohella mahdollisesti kokoonpanotoimintoja.

Mikäli suunnittelussa tarkentuva tilatarve jää lähelle em. haarukan alarajaa, tontille tehokkuudella 0,5 osoitettava rakennusoikeus 29 204 kerrosneliömetriä mahdollistaa myös toisen toimijan sijoittumisen tontille. Ostajalla on valmius hyödyntää koko käytettävissä oleva rakennusoikeus.

Mikäli Nurmijärven valtuustokin hyväksyy tontin luovuttamisen, solmitaan asiasta lopullinen kauppa erillisellä kauppakirjalla. Kauppakirja on allekirjoitettava kolmen kuukauden kuluessa päätöksen lainvoimaisuudesta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut