Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärveläisestä Otto Suhosesta Matti Vanhasen eduskunta-avustaja

Nurmijärveläinen Otto Suhonen (kesk.) on aloittanut työt valtionvarainministeri Matti Vanhasen (kesk.) ja kansanedustaja Hanna Kososen (kesk.) eduskunta-avustajana.

Suhonen on nurmijärveläisille entuudestaan tuttu muun muassa toimittuaan Nurmijärven nuorisovaltuuston puheenjohtajana. Hän on myös keskustan kuntavaaliehdokas Nurmijärvellä.

– Aloitan innolla uudet työt eduskunnassa ja kiitän edustajia luottamuksesta. On todella hienoa päästä näkemään politiikkaa tällaiselta näköalapaikalta, Suhonen pohtii tiedotteessa.

Suhonen on tämän kevään abiturientti ja valmistuu loppukeväästä ylioppilaaksi. Hänellä on kokemusta muun muassa nuorisojärjestöistä ja poliittisesta toiminnasta.

– Olen seurannut jo jonkin aikaa Oton edesottamuksia Nurmijärven päätöksenteossa ja olen huomannut, kuinka perusteellisesti hän perehtyy asioihin. Kun uuden avustajan rekrytointi tuli ajankohtaiseksi, oli Otto luonteva valinta, Vanhanen toteaa.

Suhonen työskentelee tehtävässä eduskunta-avustaja Sara Saramäen perhevapaiden ajan eduskunnan kesätaukoon asti.

Vanhasen erityisavustajana valtiovarainministeriössä jatkaa nurmijärveläinen Jari Flinck. Myös Flinck on kuntavaaliehdokas.