Tukea paikallisille yhdistyksille ja seuroille – yksi hakija voi saada korkeintaan tuhat euroa

Yhdistys tai seura voi nyt hakea OP Uusimaalta tukea toimintaansa. Tukea haetaan täyttämällä kysely 15. toukokuuta linkin kautta https://www.op.fi/uusimaa/yhteistyotuki, kerrotaan OP Uusimaan tiedotteessa.

Tuki kohdistetaan OP Uusimaan toimialueen paikallisille seuroille ja yhdistyksille, jotka toimivat Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Nurmijärvellä, Lohjalla, Siuntiossa, Tuusulassa tai Vihdissä. Hakemukset tulee toimittaa seuratasolla, sillä tukea ei kohdisteta yksittäisille joukkueille tai yksilöurheilijoille.

Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin lahjoituksia, OP Uusimaa valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnassa painotetaan kohteiden monipuolisuutta ja alueellista kattavuutta.

Yhdelle yhdistykselle tai seuralle voidaan tässä yhteistyötukihaussa maksaa tukea enintään 1000 euroa. Hakuajan päätyttyä kaikkiin hakijoihin otetaan yhteyttä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut