Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu alkaa torstaina – aikuisten ryhmä aloittaa toukokuussa

Rajamäen Rykmentin Hippo-suunnistuskoulu pyörähtää jälleen käyntiin. Tänä vuonna suunnistaminen aloitetaan torstaina 29. huhtikuuta Klaukkalassa Syrjälän koululla.

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 6–15-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille.

Hippo-suunnistuskoulussa opetellaan suunnistuksen perusteita, kuten karttamerkkejä ja metsässä liikkumista. Hieman kokeneemmat suunnistuskoululaiset keskittyvät jo enemmän parhaiden reitinvalintojen tekemiseen ja vaikkapa kompassin käyttöön. Toiminnassa otetaan huomioon koronarajoitukset ja -ohjeistuksen.

Suunnistuskouluun harjoituksia järjestetään viikoittain kuudesti kevään ja alkukesän aikana. Suunnistuskoululaiset pääsevät myös suunnistamaan Nurmijärven iltarasteille. Koko suunnistuskoulun ohjelma ja muut tiedot löytyvät Rajamäen Rykmentin kotisivuilta suunnistuskouluosiosta rajamaenrykmentti.fi/suunnistuskoulut

Aikuisten suunnistuskoulu on tarkoitus aloittaa toukokuun aikana, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat. Rajoitusten jatkuessa aikuisten suunnistusopetusta toteutetaan etäopetuksena ja omatoimisina harjoituksina.