Lasten ja nuorten suunnistuskoulu alkaa torstaina – aikuisten ryhmä aloittaa toukokuussa

Kuvituskuva Riitta Ketola

Rajamäen Rykmentin Hippo-suunnistuskoulu pyörähtää jälleen käyntiin. Tänä vuonna suunnistaminen aloitetaan torstaina 29. huhtikuuta Klaukkalassa Syrjälän koululla.

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikille 6–15-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille.

Hippo-suunnistuskoulussa opetellaan suunnistuksen perusteita, kuten karttamerkkejä ja metsässä liikkumista. Hieman kokeneemmat suunnistuskoululaiset keskittyvät jo enemmän parhaiden reitinvalintojen tekemiseen ja vaikkapa kompassin käyttöön. Toiminnassa otetaan huomioon koronarajoitukset ja -ohjeistuksen.

Suunnistuskouluun harjoituksia järjestetään viikoittain kuudesti kevään ja alkukesän aikana. Suunnistuskoululaiset pääsevät myös suunnistamaan Nurmijärven iltarasteille. Koko suunnistuskoulun ohjelma ja muut tiedot löytyvät Rajamäen Rykmentin kotisivuilta suunnistuskouluosiosta rajamaenrykmentti.fi/suunnistuskoulut

Aikuisten suunnistuskoulu on tarkoitus aloittaa toukokuun aikana, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat. Rajoitusten jatkuessa aikuisten suunnistusopetusta toteutetaan etäopetuksena ja omatoimisina harjoituksina.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut