Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yläkoululaiset ja lukiolaiset lähiopetukseen maanantaista alkaen

Keusoten alueella koronatartuntojen väheneminen on ollut viimeisten viikkojen aikana nopeaa. Tästä syystä Keusoten sosiaali- ja terveydenhuollon jaosto päätti kumota 7. huhtikuuta tekemänsä päätöksen. Tämä tarkoittaa, että kaikki Nurmijärven yläkoululaiset palaavat lähiopetukseen maanantaina 3. toukokuuta lukujärjestyksen mukaisesti.

Lähiopetus järjestetään terveysturvallisesti eri viranomaisten voimassa olevat koronasuositukset huomioiden. Kasvomaskisuositus on edelleen voimassa luokka-asteilla 6.–9. Koulukuljetuksissa maskisuositus on edelleen voimassa kaikenikäisillä.

Myös Nurmijärven lukion Kirkonkylän ja Rajamäen toimipisteiden opetus toteutetaan 3. toukokuuta alkaen pääasiallisesti lähiopetuksena 5. jakson loppuun asti. Asiasta on tiedotettu lukiolaisia Wilman välityksellä.

Arkadiassa palataan niin ikään normaalin lukujärjestyksenmukaiseen lähiopetukseen maanantaista alkaen.

Lukiolaisten tulee kuitenkin muistaa keskeiset varotoimenpiteet. Kouluun ei saa tulla, jos on koronaan viittaavia oireita, huolellisesta käsihygieniasta tulee huolehtia erityisesti ruokailuihin mennessä ja koululla on edelleen voimassa vahva maskinkäyttösuositus. Lukiolaisilta toivotaan myös vastuullista käytöstä koulun ulkopuolella.